Training

Trainingsarrangement

Voor een volledig trainingsarrangement van uw (dressuur)-paard kunt u bij Frederique van Reeden Dressage terecht! Uw paard kan dan getraind worden voor verkoop maar ook in een hogere klasse in de dressuursport gestart worden. 

Stalling en verzorging

Uw paard wordt gestald in Utrecht op mijn locatie (De Utrechtse Manege). Deze sportstal is van alle faciliteiten voorzien (binnen- en buitenbaan, stapmolen, paddocks, etc). Onze paarden krijgen dagelijks voldoende beweging en goede kwaliteit voer.

Training

Per paard wordt een passend trainingsschema opgesteld. Het ene paard heeft immers meer werk nodig dan het andere paard. Hierbij houden wij altijd het beoogde doel in de gaten. 

Wedstrijden/verkoop
Uw paard kan op wedstrijden/competities uitgebracht worden en wij kunnen een eventuele verkoop voor u verzorgen. De kosten van wedstrijden zitten niet inbegrepen in de pakketprijs.

€549,00

Inclusief: hoefsmid, training, stalling en verzorging!

per maand

Voorwaarden

Het standaard trainingsarrangement bij Frederique van Reeden Dressage omvat dus complete stalling, verzorging en training. Daarnaast is de hoefsmid ook inbegrepen (standaard beslag voorbenen). Indien uw paard rondom beslag of speciaal beslag nodigt heeft, dan worden deze kosten wel doorberekend aan de eigenaar. 

Zaken die niet inbegrepen zijn bij de arrangementsprijs zijn: dierenartskosten (zowel onverwacht als niet onverwacht), wedstrijdkosten (startpassen/startgelden) en kosten van speciaal hoefbeslag. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Training op locatie

*Let op: In verband met vele aanvragen is training op locatie niet altijd direct mogelijk! U kunt uw paard wel bij mij op stal onderbrengen.

Voor training van uw paard op locatie, zijn de kosten als volgt:

Trainingskosten:                                     €20,00 per keer

Voorrijkosten (vanaf 8 km):                  €0,25 per kilometer

 

Wedstrijden

De kosten van een wedstrijd zijn startgelden en startpaskosten. Deze zijn voor rekening van de opdrachtgever. Er kunnen mogelijk ook transportkosten in rekening worden gebracht. 

Instructie

Behalve het rijden van uw paard, kan ik u natuurlijk ook instructie geven. Lessen worden gegeven in Utrecht op mijn locatie, maar ook eventueel bij u. 

Sponsoren

Anouk Frijlink

Fotografie

Wit.png
Frederique van Reeden Dressage
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Stallen/Bezoeklocatie:

De Utrechtse Manege

Ariënslaan 4

3573PT, Utrecht

Postadres:

Frederique van Reeden Dressage

Burgemeester Fabiuspark 116

3721CR, Bilthoven

KVK: 76245586

BTW ID: NL003066024B29

IBAN: NL52 ABNA 0865 4879 44

© 2020 • Frederique van Reeden Dressage • regio Utrecht • website made by BG Webdesign (http://fb.me/bosmangroup)

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele (inhoudelijke) type/schrijffouten op deze website.