VERKOCHT: Dreamworks

VERKOCHT
Dreamworks VDB

Geboortejaar:   

Kleur:        

Stamboek:

Geslacht:

Niveau:  

Stokmaat:

Prijs:  

(incl. BTW)

2012

Zwart

Hannover

Ruin

L2

1,61m

€9550,00

De Niro
Dancier
Lacarna
Dreamworks VDB
Hohenstein
Hoheit
Quality van de Biebosschen

Over Dreamworks

Te koop in opdracht van de fokker: De prachtige verschijning Dreamworks VDB. Deze elegante zwarte ruin komt uit de merrie Hoheit (v. Hohenstein). Halfbroer I'm Donnerstein (v. Don Frederico) komt uit in de internationale Lichte Tour onder Tess Wouters en halfzus J'adore (v. Bretten Woods) is bij het KWPN elite gekeurd. De vader van Dreamworks is de invloedrijke hengst Dancier, zoon van de wereldberoemde topvererver De Niro (v. Donnerhall).

Dreamworks "Droom" heeft zijn hele leven bij zijn fokker doorgebracht. Hij is voornamelijk recreatief gereden. Sinds enkele tijd wordt Droom door Frederique van Reeden getraind. Droom heeft drie zeer correcte basisgangen. Het paard is L2 geklasseerd. 

Droom is erg makkelijk in de omgang en houdt van aandacht. Hij wil graag voor zijn ruiter aan het werk, maar moet wel consequent en met respect gereden worden. De ruiter dient hem geduldig te behandelen, rustig op te stappen, alles rustig uit te leggen en hem niet te over vragen. Wij verwachten dat hij het beste op zijn plek zal zijn bij een ruiter die de overstap van de pony's naar de paarden wil maken, of die graag wil beginnen met het rijden van dressuurwedstrijden. Ook een sprongetje onder het zadel doet hij braaf.

Droomheeft twee schoonheidsfouten. Door een ongeluk in de wei heeft hij als jong paard een huidtransplantatie gehad op zijn achterbeen. Dit is nog duidelijk zichtbaar op zijn achterbeen. Er is een rapport van de Universiteitskliniek Paard (Utrecht) waarin wordt aangegeven dat dit geen invloed heeft op de mogelijkheden voor Droom als sportpaard. Op zijn voorbeen heeft Droom een schiefel. De eigenaar van Droom heeft deze röntgenologisch onderzocht en heeft hierbij geconcludeerd dat deze niet groeit. Dit zou Droom dus niet belemmeren als sportpaard. Het staat de koper vrij om het paard opnieuw te keuren. Mocht het paard worden afgekeurd, dan betaalt de eigenaar van Droom de keuringskosten.

Wilt u Dreamworks VDB graag ontmoeten of wenst u meer informatie? Neem contact op met Frederique van Reeden.

Dreamworks VDB (Dancier x Hohenstein)
Sponsoren

Anouk Frijlink

Fotografie

Wit.png
Frederique van Reeden Dressage
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Stallen/Bezoeklocatie:

De Utrechtse Manege

Ariënslaan 4

3573PT, Utrecht

Postadres:

Frederique van Reeden Dressage

Burgemeester Fabiuspark 116

3721CR, Bilthoven

KVK: 76245586

BTW ID: NL003066024B29

IBAN: NL52 ABNA 0865 4879 44

© 2020 • Frederique van Reeden Dressage • regio Utrecht • website made by BG Webdesign (http://fb.me/bosmangroup)

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele (inhoudelijke) type/schrijffouten op deze website.